Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałbym się zapytać o rzekome wyginanie się telefonu w wersji PRO. Wiele artykułów to sugeruje, ale i wiele testów wytrzymałości. Planuje jego zakup, i chciałbym uzyskać opinie wśród was, użytkowników. Prawda to czy nie prawda? 

Opublikowano

Ale to co, od patrzenia w ekran się wygina? Czy od noszenia w tylnej kieszeni i późniejszego siadania na nim?

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 2
Opublikowano
4 godziny temu, Netoper napisał:

Ale to co, od patrzenia w ekran się wygina? Czy od noszenia w tylnej kieszeni i późniejszego siadania na nim?

Nie, nie od tego. Telefon się wygina, podobno od słabej konstrukcji. I wcale nie trzeba mocno go "wyginać" by złamać. Rozumiem, że nikt nie robi tego specjalnie, ale jeśli faktycznie jest tak, że ten plastik jest do kitu, to trochę kiepsko. Zmęczenie materiału robi swoje, naturalna eksploatacja też, i po pewnym czasie mógł by się wygiąć. Dlatego zamiast słuchać wielu ekspertów od "durability testst' zawędrowałem tutaj by zapytać ludzi którzy mają i używają na co dzień. 

Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, OIQ napisał:

Nie, nie od tego. Telefon się wygina, podobno od słabej konstrukcji. I wcale nie trzeba mocno go "wyginać" by złamać. Rozumiem, że nikt nie robi tego specjalnie, ale jeśli faktycznie jest tak, że ten plastik jest do kitu, to trochę kiepsko. Zmęczenie materiału robi swoje, naturalna eksploatacja też, i po pewnym czasie mógł by się wygiąć. Dlatego zamiast słuchać wielu ekspertów od "durability testst' zawędrowałem tutaj by zapytać ludzi którzy mają i używają na co dzień. 

Edytowane przez rumot
Opublikowano

@rumot Albo się twoja wypowiedź nie doczytała, albo faktycznie nic nie napisałeś. Bo ja tylko widzę, że zacytowałeś mój tekst. 

Opublikowano
19 minut temu, Dlugasek napisał:

Mam 3 miesiące i nic sie nie dzieje jak go recznie próbuje wygiąć zachowuje sie jak inne telefony nie widzę tu nic niepokojacego 

Dziękuje ci za odpowiedź, o to mi właśnie chodziło. ;)

Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.07.2021 o 16:14, OIQ napisał:

@rumot Albo się twoja wypowiedź nie doczytała, albo faktycznie nic nie napisałeś. Bo ja tylko widzę, że zacytowałeś mój tekst. 

Nic nie napisałem Sorry :rolleyes:. Ale moje zdanie jest takie jak napisał Dlugasek

Edytowane przez rumot
  • Thanks 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podepnę się z podobnym tematem. Mam takie wrażenie jak stukam w ekran palcem albo delikatnie kładę telefon na stoliku jakby coś w nim w środku latało. Dzwoniłem do serwisu i powiedziano mi że te telefony tak mają?????? Że tam gdzie jest aparat może coś słychać jakby było luźne?? Macie coś takiego????