Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.
Mam niestety notoryczne problemy z tym urządzeniem. Najważniejszy to taki że często podczas ogarniania jednego pomieszczenia urządzenie zatrzymuje pracę, uruchamia się ponownie i staje.
Bywało tak że potrafił przejechać 1/3 krawędzi pokoju i stwierdzić że skończył zadaną czynność (czyszczenie pomieszczenia).
Apka niestety też pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem jak inni ogarniają mapy, ale u mnie nie ma możliwości zmiany map. Albo mam bieżącą mapę a jak kliknę przywróć to nie mam żadnej mapy i muszę skanować dom od nowa. Brakuję opcji przeskanowania jednego pomieszczenia bo czasem wystarczy przestawić biurko i już nie ogarnia.
Nie wiem czy wrzucenie go po prostu do pomieszczenia i włączenia nie sprawia mniej kłopotów niż sterowanie przez apke.
Generalnie po roku użytkowania nie kupiłbym drugi raz i nie jestem zadowolony bo niby automat a i tak trzeba co chwila coś koło niego zrobić bo albo się gubi albo zawiesi. O tym żeby go włączyć i wyjść z domu można zapomnieć.
Macie jakieś sprawdzone sposoby aby to cudo nie wymagało tak wiele uwagi ?

Edytowane przez fatis
  • fatis zmienił(a) tytuł na STYJ02YM ciągłe problemy, zawieszanie się i niewłaściwe działanie.