mihail1 Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Witam, rezygnując z globala i instalując rom miuipolska w smartfonie Mi9t widevine pozostaje na poziomie L1? Czy niestety wskakuje na L3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Widevine powinien zostać L1. Nawet jeśli nie będzie to możesz normalnie pobrać klucz na naszym ROM-ie z poziomu Ustawień. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 15 minut temu, Kacper Skrzypek napisał: Widevine powinien zostać L1. Nawet jeśli nie będzie to możesz normalnie pobrać klucz na naszym ROM-ie z poziomu Ustawień. Gdzie ta opcja jest konkretnie? Czy tylko na mi9t czy może też jest dostępna na k20 pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 25, 2021 Share Posted June 25, 2021 Ustawienia > Hasła i bezpieczeństwo > Odblokowanie odciskiem palca > Płatności z odciskiem palca > Widevine (L1).Na forum xiaomi.eu w dziale Bugs jest konkretna lista urządzeń na których działa. O ile kojarzę działa i na Mi 9T i na Pro.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts