boguhu Opublikowano 19 Czerwca 2021 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Witam Zakupiłem słuchawki Mi ANC&Type-C In-Ear Earphones. Po podłączeniu ich do Redmi Note 10s okazało się, że słuchawki nie działają poprawnie. Zwróciłem się z prośbą o wymianę do sklepu ponieważ myślałem, że to problem z słuchawkami. Jednak nowe słuchawki które otrzymałem również nie działają poprawnie.Co się dzieje:-Po uruchomieniu odtwarzacza, dźwięk jest odtwarzany przez kilka sekund i jest bardzo zniekształcony. Po tych kilku sekundach słuchawki przestają być wykrywane z poziomu telefonu jednak ANC działa nadal. Inne słuchawki z wejściem na usb typu c działają poprawnie, testowane na Mi Dual Driver Earphones (Type-C). Słuchawki na innym telefonie działają poprawnie. Jaka może być przyczyna takiego działania słuchawek? Czy jest jakiś sposób żeby to naprawić?
rumot Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Jaką masz wersje MIUI i czy robiłeś ostatnio aktualizację.
boguhu Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2021 MIUI Global 12.5.3 Nie robiłem, telefon był niedawno zakupiony i taka wersja jest od początku.
rumot Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Też mam te słuchawki ale MIUI Indonezja 12.5.2 i działają poprawnie, wczesniej miałem 12.0.6 ID i też działały nie wiem jak na Globalu nie sprawdzałem.
Rekomendowane odpowiedzi