lightning Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam Chcialbym usyzkac pomoc w kupnie Mi nota 64GB Czytalem poradnik o kupowaniu z ibuygou.com, sam kupilem na tamtej stronie sluchawki piston v3. Jednak troche boje sie o clo(wiem o wysylaniu w formie prezentu) no i oczywiscie takiej ceny, nie chodzi mi ze nie mam pieniedzy jednak czy jest jakies ryzyko? Czy sa jeszcze jakies inne strony skad mozna kupowac bezpiecznie?("xiaomiforsale" po przeczytaniu komentarzy nie wydaje mi sie zbyt dobra opcja) Na ibuygou niestety nie maja koloru czarnego a na polskim allegro lekko przeginaja z cenami a i tak kupuja w chinach i wysylka kosztuje 100zl. Prosze o wyrozumialosc, nie udzielam sie zbyt na forum i jest to moj drugi temat, jednak po uzywaniu redmi note nie chce juz innego telefonu niz xiaomi, dlatego prosze was, bardziej doswiadczonych o pomoc Pozdrawiam
Marvinka Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Heeeej. A z ciekawości, czemu XFS cię odrzuca?
tomekw100 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 XFS to dobry sklep stamtąd mam mój fonik przyszedł bezproblemów.
lightning Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czytalem cos o nie nowych telefonach sprzedawanych jako nowe i poodklejanych naklejkach ktorych brak powoduje utrate gwarancji
Acid Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czytałeś piąte przez dziesiąte. Wysłane z MI Note
Marvinka Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czytalem cos o nie nowych telefonach sprzedawanych jako nowe i poodklejanych naklejkach ktorych brak powoduje utrate gwarancji Dziwne. Tutaj ludzie kupują spore ilości sprzętu i pomijając nieliczne kłopoty z czasem dostawy raczej nikt nie narzeka, a tym bardziej nie na takie afery.
mrosi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Czytalem cos o nie nowych telefonach sprzedawanych jako nowe i poodklejanych naklejkach ktorych brak powoduje utrate gwarancji Napiszę to samo co Acid. Bzdury Waść piszesz Zostawiłem w XFS kilka tysięcy złotych. Jak napisał Marvinka, jeśli nie liczyć moich ostatnich "przebojów" z dostawą Mi4 (kwestia terminu dostawy, nie jakości towaru), mało kto może mieć zastrzeżenia do tego sklepu. Howgh! Edytowane 5 Czerwca 2015 przez mrosi
Marvinka Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jak napisał Marvinka, NapisałA, do kaduka! Marvinka samica gatunku ludzkiego!
mrosi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 NapisałA, do kaduka! Marvinka samica gatunku ludzkiego! A to przepraszam... Marvinka pisze zawsze, podkreślam, zawsze bezosobowo. Ponadto w profilu nie posiada wpisu na temat żeńskiej "pełci". Stąd moja omyłka. Pozostaje mi żyć w nadziei, że tak olbrzymie faux pas zostanie wybaczone 1
Marvinka Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Pozostaje mi żyć w nadziei, że tak olbrzymie faux pas zostanie wybaczone W profilu nie ma opcji "dziewczynek", a tym właśnie Marvinka jest. "Dziewczynkiem". No, powiedzmy, że ze względu na starą znajomość sięgająca wieeeeeeeeeeelu miesięcy będzie waszmości wybaczone ten fał... fła... fafału... pomyłek. 1
lightning Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sugeruje się tylko komentarzami pod wiadomością o powstaniu tego sklepu na stronie miuipolska.pl Tylko ze na razie nie ma w ogóle dostępnej wersji 64gb:/
Marvinka Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sugeruje się tylko komentarzami pod wiadomością o powstaniu tego sklepu na stronie miuipolska.pl Tylko ze na razie nie ma w ogóle dostępnej wersji 64gb:/ Zerknij tu na forum - z tego co Marvinka kojarzy, to tylko kol. Mrosi miał jakieś negatywne przejścia, a i tak był to jego któryś tam zakup.
mrosi Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Sugeruje się tylko komentarzami pod wiadomością o powstaniu tego sklepu na stronie miuipolska.pl Tylko ze na razie nie ma w ogóle dostępnej wersji 64gb:/ Napisz do nich na [email protected]. Albo nie. Lepiej przez Facebooka. Tam szybko odpisują. Zapytaj po prostu kiedy będzie dostępny model z 64 GB wbudowanej pamięci. I tyle. I nie kombinuj zbyt wiele, nie doszukuj się drugiego dna. Tyle.
lightning Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mi note juz u mnie, takze dzieki za pomoc:)
Rekomendowane odpowiedzi