Jump to content

Zmiana Redmi 1w na Redmi 2

Recommended Posts

Chciałbym kupić Redmi 2 z 1gb ram tyle ramu ponieważ aktywnie używam Aero2 i chce wydać jak najmniej. I teraz kilka pytań. Która dokładnie wersję mam kupić? Gdzie kupię ja najtaniej? Czy mimo że procesor jest niżej taktowany to wydajnośc nie jest niższa? Czy wbudowany głośnik ładnie "łupi"? :D Jak jest z muzyką na słuchawkach czy nie jest dużo cichsza?

Mi wystarcza, a poza tym można zrobić swap. Czy może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytania nie pisząc o tym że miui potrzebuje więcej niż 1gb ramu? Wystarczająco naczytalem się takich opinii

Chciałbym kupić Redmi 2 z 1gb ram tyle ramu ponieważ aktywnie używam Aero2 i chce wydać jak najmniej. I teraz kilka pytań. Która dokładnie wersję mam kupić? Gdzie kupię ja najtaniej? Czy mimo że procesor jest niżej taktowany to wydajnośc nie jest niższa? Czy wbudowany głośnik ładnie "łupi"? :D Jak jest z muzyką na słuchawkach czy nie jest dużo cichsza?

Wersja WCDMA = 3G 900MHz. Tanio jest np. tutaj: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_162092.html

Mi wydajność pasuje, ale zależy co kto na telefonie robi. U mnie np. Sky Force nie skacze. :smile: Głośnik... słuchanie muzyki podczas zmywania naczyń w kuchni jest ok :smile: W słuchawkach też jest ok.

Edited by Grigor

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...