Mazurak7 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Chciałbym kupić Redmi 2 z 1gb ram tyle ramu ponieważ aktywnie używam Aero2 i chce wydać jak najmniej. I teraz kilka pytań. Która dokładnie wersję mam kupić? Gdzie kupię ja najtaniej? Czy mimo że procesor jest niżej taktowany to wydajnośc nie jest niższa? Czy wbudowany głośnik ładnie "łupi"? Jak jest z muzyką na słuchawkach czy nie jest dużo cichsza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 1GB ramu na MIUI to mało, przemyśl to dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazurak7 Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Mi wystarcza, a poza tym można zrobić swap. Czy może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytania nie pisząc o tym że miui potrzebuje więcej niż 1gb ramu? Wystarczająco naczytalem się takich opinii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigor Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Chciałbym kupić Redmi 2 z 1gb ram tyle ramu ponieważ aktywnie używam Aero2 i chce wydać jak najmniej. I teraz kilka pytań. Która dokładnie wersję mam kupić? Gdzie kupię ja najtaniej? Czy mimo że procesor jest niżej taktowany to wydajnośc nie jest niższa? Czy wbudowany głośnik ładnie "łupi"? Jak jest z muzyką na słuchawkach czy nie jest dużo cichsza? Wersja WCDMA = 3G 900MHz. Tanio jest np. tutaj: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_162092.html Mi wydajność pasuje, ale zależy co kto na telefonie robi. U mnie np. Sky Force nie skacze. Głośnik... słuchanie muzyki podczas zmywania naczyń w kuchni jest ok W słuchawkach też jest ok. Edited June 6, 2015 by Grigor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts