Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej. Mam ustawiony budzik na 4.20 a dzwoni o 3.20. Strefy czasowe zmieniane na wszystkie możliwe sposoby. Region ustawiony na Polska. Dane zegara usunięte. Dalej to samo. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną? Telefon MI 11.

Edytowane przez Lisek40
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

• Lisek40 zmienił(a) tytuł na Budzik dzwoni o godzinę wcześniej od ustawienia
  • 3 lata później...
Opublikowano

Mam tak samo jak Lisek40 stało się to po przejściu HyperOs.  U mnie stare alarmy dzwonią o poprawnych godzinach nawet jak się przestawi o kilka minut natomiast nowe dokładnie o godzinę wcześniej.

Ktoś coś ??

Opublikowano (edytowane)

Jakie powiadomienie przed dzwonkiem ??

Samo by się ustawiło ?

W moim przypadku tylko nowy alarm działa godzinę wcześniej, ustawione przed aktualizacja na HyperOs działają prawidłowo. A i po tej aktualizacji zniknęła mi grafika budzika w górnym pasku.

Edytowane przez lukaszwija
Opublikowano

W ustawieniach budzika kliknij te trzy kropki z góry, wybierz "ustawienia" i na dole masz "dodatkowe ustawienia alarmu ".
Ewentualnie zobacz też w ustawieniach "edytuj czas systemowy" czy dobrze są strefy czasowe wybrane, albo nie ma włączonego drugiego zegara.
Skoro to nie pomoże to spróbuj wyczyścić całkowicie dane aplikacji.
Co do ikony to faktycznie zniknęła z paska, jednak powinna być widoczna po jego rozwinięciu.