olafpm Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) Zmieniłem telefon z MI A3 na POCO X3 PRO. Na wcześniejszym urządzeniu miałem czysty android, teraz mam MIUI 12.0.5. Na MI A3 aplikacją Santander działała bez problemu, teraz niestety przy próbie zalogowania wywala mnie z powrotem do menu głównego. Można tylko wejść w BLIK. Nie pojawia się też żaden komunikat o błędzie. Znalazłem podobny temat na forum wcześniej, ale niestety nie pomogło. Czy mógłby mi ktoś pomóc? Edytowane 1 Maja 2021 przez olafpm
Marrik Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Mam konto w millenium i tam jest tak, że jak masz limit aktywacji aplikacji mobilnej to musisz usunąć urządzenia z listy i dopiero aktywować na nowym. Z poziomu aplikacji tego nie da rady zrobić i muszę zalogować się do strony banku normalnie przez stronę internetową.
marcin19883 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Kolega ma rację. Zaloguj się na strone www banku. Sprawdź urządzenia zaufane i je wszystkie usuń.
olafpm Opublikowano 1 Maja 2021 Autor Opublikowano 1 Maja 2021 54 minuty temu, Marrik napisał: Mam konto w millenium i tam jest tak, że jak masz limit aktywacji aplikacji mobilnej to musisz usunąć urządzenia z listy i dopiero aktywować na nowym. Z poziomu aplikacji tego nie da rady zrobić i muszę zalogować się do strony banku normalnie przez stronę internetową. Te czynności oczywiście wykonałem i aktywowałem nowe urządzenie.
Marrik Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 To jedynie kontakt z infolinią banku pozostaje. Może coś w ich systemie jest nie tak. Nie mają jakieś przerwy technicznej czy coś?
Rekomendowane odpowiedzi