Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Problem jak w temacie. Po aktualizacji do 5.5.29 brak możliwości przejścia bezpośrednio do dialera z poziomu ekranu blokady .Skrót aparatu działa.
Jakieś sugestie?

Edytowane przez Fenix
Opublikowano

Żaden cache błąd w modzie i tyle. Może się poprawi następnym razem. Działa jak jest blokada wzorem lub MiBand.

Wysłane z MI Note

Opublikowano

Lol warto dla takiej pierdoły? Przecież wystarczy sobie na tydzień ustawić blokadę ekranu wzorem, pinem albo poszukać w motywach innego ekranu blokady - są takie, które też mają swype to dialer. 

Opublikowano

Lol warto dla takiej pierdoły? Przecież wystarczy sobie na tydzień ustawić blokadę ekranu wzorem, pinem albo poszukać w motywach innego ekranu blokady - są takie, które też mają swype to dialer.

To dla mnie także pierdoła, ale 5.5.29 na moim Note lte strasznie wolno działała. Wróciłem do 5.5.22 i znów wszystko świetnie działa.
Opublikowano (edytowane)

Racja, zgłoszony problem jest mało istotny - ustawielem już pin i czekam na piateczek :-D Na szczęście u mnie system nie zwolnił słuchawki więc zostaje przy obecnej jego wersji. Tak czy inaczej problem rozwiązany. Dzięki. Temat do zamknięcia.

Edytowane przez Fenix
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...