jaxkub Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Po instalacji według poradnika na stronie wyświetla się cały czas komunikat brak certyfikatu google play. Telefon z polskiej dystrybucji w wersji global.
Netoper Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Najwidoczniej soft który zainstalowałeś nie dostał jeszcze certyfikatu google.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
jaxkub Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Wyżej wymieniony problem miałem na wersji stable, zainstalowałem najnowszą rozwojową i jest ok z usługami google. I jak instalowałem rom przez twrp to wywala za każdym razem błędy failed to mount vendor invalid argument, ale system miui polska działa prawidłowo. Chciałem też wypróbować rom Havoc 4.3 ale po instalacji system łapie bootlopa, może przez ten błąd w twrp?
marcin19883 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Zainstaluj najnowszy TWRP Stable. Wgraj na czysto soft, włącznie z wyczyszczeniem DATA, SYSTEM, VENDOR i pamięci wewn., przed wgraniem xiaomi eu. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez marcin19883
Rekomendowane odpowiedzi