HWKZMC Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Witam, testowałem różne opcje w telefonie, i ukryłem folder z zdjęciami ważnymi. Chciałem cofnąć tą operację, ale nie mogę nigdzie znaleźć takiej opcji. Czy ktoś z użytkowników POCO X3 NFC będzie w stanie podać tutorial jak to zrobić.
HWKZMC Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Temat do zamknięcia. Już rozkminiłem jak z powrotem odblokować pliki prywatne, i je przenieść do ogólnej galerii.
Netoper Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 To przed zamknięciem tematu może byś zostawił opis jak tego dokonałeś?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
HWKZMC Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2021 1. Wchodzimy do aplikacji Pliki, 2. Przeciagamy palcem z góry do połowy ekranu, aż pojawi się ikona kłódki z tekstem "Puść, aby otworzyć prywatny katalog", 3. Podajemy hasło ochrony prywatności, które stworzyliśmy wcześniej przy dodawaniu ukrytych plików, 4. zaznaczamy plik jaki cchemy przenieść z prywatnego katalogu, i na dole naciskamy ikonę kłódki z napisem Usuń. Wybieramy pamięć wewnętrzną lub karte SD, i naciskamy na dol wybranego folderu ikonę "V" Usuń. Mam nadzieję, że pozostałym użytkownikom telefonu się ten tutorial przyda.
hultaj87 Opublikowano 16 Lipca 2021 Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam. A ja mam pytanie w tym wątku bo nie chcę zakładać nowego. Przez przypadek usunąłem cały folder DCIM w aplikacji Pliki. Czy jest możliwość go jakoś odzyskać? Z góry dziękuję za odpowiedź. PozdrawiamWysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 16 Lipca 2021 Opublikowano 16 Lipca 2021 A miałeś załączoną może synchronizację z chmurą google bądź Xiaomi?Są programy do odzyskiwania plików, część udaje się odzyskać pod warunkiem że obszar pamięci na której były zapisane pliki nie została nadpisana.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
hultaj87 Opublikowano 16 Lipca 2021 Opublikowano 16 Lipca 2021 No niestety galeria jako jedna była wyłączona z synchronizacji z chmurą Xiaomi. Niestety aplikacje do odzyskania są płatne i mają niską skuteczność. Tak przynajmniej wynika z komentarzy. W moim przypadku też już jest po zawodach bo utworzył się nowy folder przy robieniu zdjęć. Wysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 16 Lipca 2021 Opublikowano 16 Lipca 2021 No to raczej pozamiatane, chyba że menadżer plików posiada kosz i może w koszu jeszcze leżą fotkiWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi