Renegade Posted March 4, 2021 Share Posted March 4, 2021 (edited) Witam, znajomej ni z gruchy ni z pietruchy wylał wyświetlacz, zegarek nie upadł ani nic, ktoś tam stwierdził, że bateria mogła trochę spuchnąć. Telefon kupiony w chinach ale każą odesłać na swój koszt co się mija z celem bo to koszt ok 250 zł. Lokalny serwis Xiaomi stwierdził, że nie naprawia zegarków nie z polskiej dystrybucji nawet odpłatnie Czy ktoś zna albo ma serwis, który by się podjął wymiany wyświetlacza oczywiście odpłatnie lub wie gdzie można kupić sam wyświetlacz ? Z góry dziękuję za odpowiedź Edited March 4, 2021 by Renegade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted March 5, 2021 Share Posted March 5, 2021 Małe szanse, że znajdziesz. Niestety ale nie można ot tak kupić wyświetlacza do tego zegarka (jak i do większości) w każdym sklepie z wyświetlaczami. Co najwyżej z demontażu albo samemu ściągać z aliexpress. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted March 5, 2021 Author Share Posted March 5, 2021 Wiesz, ja chętnie dam do serwisu żeby mi to zrobił jak znasz jakiś, na aliexpress szukałem ale widzę tylko do STRATOSA chyba, że źle szukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts