stepon Opublikowano 28 Stycznia 2021 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Cześć, po instalacji romu Stable EU (wersja z 7mka) nie działa dioda powiadomień, tzn zapala się tylko przy ładowaniu. Żadne zmiany ostawień nie pomagają. Ktoś coś teges :) ? Bede wdzięczny za pomoc
galtom Opublikowano 5 Marca 2021 Opublikowano 5 Marca 2021 U mnie też nie. Miui 12.0.8 global Zapala sie tylko w czasie ładowania...
michal_gie Opublikowano 5 Marca 2021 Opublikowano 5 Marca 2021 8 godzin temu, pawel188 napisał: u mnie działa normalnie tez 12.0.8 U mnie również.
mgcompany Opublikowano 5 Marca 2021 Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) U mnie świeci jak świeciła, przy każdym mailu, sms, nieodebranym połączeniu, czyli działa. 12.0.8. Na pewno macie włączoną diodę? Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Dioda powiadomień. -> Pulsująca dioda? Edytowane 5 Marca 2021 przez mgcompany
amper Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Witam, u mnie po wifi jest ok natomiast przez dane komórkowe nie działa.Czy ktoś ma podobnie?
Rekomendowane odpowiedzi