mrosi Posted January 7, 2021 Share Posted January 7, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi MIX 3 (nazwa kodowa: perseus). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MIMix3_V12.0.3.0.QEECNXM_v12-10.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Bo Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Dzień dobry Nie wiem czy to będzie merytoryczna dyskusja, ale zauważyłem kilka bugów. Np. po kilku dniach od zainstalowania romu przestały działać płatności zbliżeniowe. Piszę że telefon nie obsługuje czy coś tego pokroju. Jest też inny problem. Nie da się zablokować rozwijania górnego paska na ekranie blokady. Mam nadzieję że się ze mną ktoś zgodzi. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Problem z płatnościami jest spowodowany wtorkowymi zmianami po stronie Google. Na wersji stabilnej poprawka będzie wtedy, gdy będzie nowa wersja stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ibiza_Driver Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Obecnie mam zainstalowaną ostatnią wersje weekly miui 12.1 z 4 września. Warto przewracać cały telefon i montować ten nowy stable? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts