gunia Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Mam telefon od pol roku, przenioslam do niego wszystkie sms ze starego telefonu za pomoca aplikacji. Od jakiegos czasu zorientowalam sie ze znikaja mi sms starsze niz 4 miesiace od i do kontaktow z ktorymi najczesciej pisze. Bardzo prosze o pomoc, zniknelo mi juz sporo waznych wiadomosci i nadal znikaja.
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Wersja MIUI? Wersja apki SMS? Wygląda na to że cierpisz na ten sam problem co wiele innych osób wcześniej - chyba Xiaomi dalej go nie naprawiło... https://miuipolska.pl/forum/topic/52022-nie-można-załadować-więcej-niż-50-sms-ów-wydzielone-z-20910/
Jarecki_W Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 U mnie znikały SMS po 1 miesiącu. Dziwnym trafem problem zniknął po wymianie telefonu. Pojawiły się sms'y które na poprzednim telefonie (MiMix2s) były niewidoczne. Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
gunia Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Aplikacja to sms backup&restore 10.08.006 uzyta jednorazowo kiedy zmienialam telefon w lutym tego roku i sms bylo wtedy duzo wiecej niz 50 i bylo ok do sierpnia, pewnie jakas aktualicja zaszkodzila. Wersja MIUI GLOBAL 12.0.1 STABILNA 12.0.1.0 (QDGMIXM). Zmiana telefonu na razie nierealna, zwlaszcza ze na poczatku bylo dobrze. A jakas inna rada prosze? Dziwne ze nie data jest wazna tylko aktywnosc z danym kontaktem, mam wszystkie sms od osob z ktorymi nie mam kontaktu od 6 miesiecy.
Jarecki_W Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Szczerze mówiąc nic mi nie przychodzi do głowy. Walczyłem z tym problemem dłuższy czas, i w końcu machnąłem na to ręką. Jak kupiłem nowy, to na etapie sprawdzenia poprawności synchronizacji odkryłem na tel. są widoczne wszystkie SMS'y.
gunia Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 No coz, dzieki. Na razie staram sie robic backup na stary telefon. Moze kiedys stanie sie cud, jak u Ciebie, jak kupie nowy telefon
Adam Błażejewski Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi