Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj przyszedl mi telefon i wszystko byloby dobrze gdyby nie problemy z pisaniem.

Przed i po samogłosce "ó"  wcisna sie spacja. Wyglada to tak: mr ó wka , w ó dka. Sprawdzalem we wszytskim gdzie moge wpisac tekst i jedynie w mesengerze nie ma tego problemu. Nie jest to wina klawiatury gdyz klawiatura tworzy wyrazy normalnie tylko gdy wklejam rozdziela samogloske spacjami. 

Z góry dzieki za odpowiedzi.

Opublikowano (edytowane)

Klawiatury sprawdzałem 2 systemowa i sweeftkey i dzieje się tak na każdej. Różnice robi tu edytor bo na tym forumowym tak się nie dzieje ale np w whatsapp SMS Google Chrome wyskakują spacje. 

edit:wlasnie zauwazylem ze nietylko w edytorze ale tez w ustawieniach .Zmienialem tez rozmiar czcionek i nic to nie dalo. Moze rom jest jakis nie taki?

post-5643-0-92905200-1431360385_thumb.jp

Edytowane przez Bullsblood
Opublikowano

Klawiatury sprawdzałem 2 systemowa i sweeftkey i dzieje się tak na każdej. Różnice robi tu edytor bo na tym forumowym tak się nie dzieje ale np w whatsapp SMS Google Chrome wyskakują spacje.

edit:wlasnie zauwazylem ze nietylko w edytorze ale tez w ustawieniach .Zmienialem tez rozmiar czcionek i nic to nie dalo. Moze rom jest jakis nie taki?

No przecież jak byk nie masz miuipolska albo Multi bo czcionkę masz MIUI. Stąd problem.

Wysłane z MI Note

• Like 1
Opublikowano

Dzięki Mireczki, wszystko juz śmiga jak nalezy, nawet nie musialem bawic sie w recovery(chyba z dobrego zrodla telefonik;)). Jeszcze tylko szybkie wipe i bede sie nim bawil do nocy.

Opublikowano

z polskiej dytrybucji a dokladnie z alledrogo. Z roczna  gwarnacja w polskim serwisie w aukcji napisane ze sprowadzaja od lenovo ale nie wiem ile w tym prawdy

Opublikowano

Lol?? Że jak? I Ty w to wierzysz?

z polskiej dytrybucji 

Bzdura

Z roczna  gwarnacja w polskim serwisie

Ciekawe w którym

sprowadzaja od lenovo

??

Opublikowano (edytowane)

Mialem napisac z polskiego  zdrodla nie dystrybucji. Telefon mial nawet naklejke CE ale sadze ze to spejalny zabieg azjatyckiej firmy zeby nie bylo problemów z urzedem celnym. . Facet ma ponad 4k pozytywnych komentarzy i tylko 2 negatywy wiec sadze ze jest pewny;). I zakonczmy juz ten ten temat, bo czuje ze, zaraz bedziesz chial mi cos na sile udowdnic a to juz offtop;) Wazne, ze telefonik super dziala i ze jestem zadowolony.

Edytowane przez Bullsblood
Opublikowano

Nie no... nie o to chodzi. Tylko widać tu coś czego do tej pory nie widziałem. Masz kompilację z polskim językiem ale nie jest to nasz multilang. Czyli ktoś gdzieś sam klepie kompilacje z naszymi językami.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...