Bullsblood Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Dzisiaj przyszedl mi telefon i wszystko byloby dobrze gdyby nie problemy z pisaniem. Przed i po samogłosce "ó" wcisna sie spacja. Wyglada to tak: mr ó wka , w ó dka. Sprawdzalem we wszytskim gdzie moge wpisac tekst i jedynie w mesengerze nie ma tego problemu. Nie jest to wina klawiatury gdyz klawiatura tworzy wyrazy normalnie tylko gdy wklejam rozdziela samogloske spacjami. Z góry dzieki za odpowiedzi.
Bullsblood Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Klawiatury sprawdzałem 2 systemowa i sweeftkey i dzieje się tak na każdej. Różnice robi tu edytor bo na tym forumowym tak się nie dzieje ale np w whatsapp SMS Google Chrome wyskakują spacje. edit:wlasnie zauwazylem ze nietylko w edytorze ale tez w ustawieniach .Zmienialem tez rozmiar czcionek i nic to nie dalo. Moze rom jest jakis nie taki? Edytowane 11 Maja 2015 przez Bullsblood
Acid Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Klawiatury sprawdzałem 2 systemowa i sweeftkey i dzieje się tak na każdej. Różnice robi tu edytor bo na tym forumowym tak się nie dzieje ale np w whatsapp SMS Google Chrome wyskakują spacje. edit:wlasnie zauwazylem ze nietylko w edytorze ale tez w ustawieniach .Zmienialem tez rozmiar czcionek i nic to nie dalo. Moze rom jest jakis nie taki? No przecież jak byk nie masz miuipolska albo Multi bo czcionkę masz MIUI. Stąd problem. Wysłane z MI Note 1
Bullsblood Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Dzięki Mireczki, wszystko juz śmiga jak nalezy, nawet nie musialem bawic sie w recovery(chyba z dobrego zrodla telefonik;)). Jeszcze tylko szybkie wipe i bede sie nim bawil do nocy.
Acid Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Swoją drogą skąd masz telefon? Od razu widać aliexpress lub podobny deseń. Wysłane z MI Note
Bullsblood Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 z polskiej dytrybucji a dokladnie z alledrogo. Z roczna gwarnacja w polskim serwisie w aukcji napisane ze sprowadzaja od lenovo ale nie wiem ile w tym prawdy
Acid Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Lol?? Że jak? I Ty w to wierzysz? z polskiej dytrybucji Bzdura Z roczna gwarnacja w polskim serwisie Ciekawe w którym sprowadzaja od lenovo ??
Bullsblood Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) Mialem napisac z polskiego zdrodla nie dystrybucji. Telefon mial nawet naklejke CE ale sadze ze to spejalny zabieg azjatyckiej firmy zeby nie bylo problemów z urzedem celnym. . Facet ma ponad 4k pozytywnych komentarzy i tylko 2 negatywy wiec sadze ze jest pewny;). I zakonczmy juz ten ten temat, bo czuje ze, zaraz bedziesz chial mi cos na sile udowdnic a to juz offtop;) Wazne, ze telefonik super dziala i ze jestem zadowolony. Edytowane 12 Maja 2015 przez Bullsblood
Acid Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Nie no... nie o to chodzi. Tylko widać tu coś czego do tej pory nie widziałem. Masz kompilację z polskim językiem ale nie jest to nasz multilang. Czyli ktoś gdzieś sam klepie kompilacje z naszymi językami.
Rekomendowane odpowiedzi