CtrHD Opublikowano 18 Grudnia 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Witam Zakupiłem 2 dni temu Note 9Pro.Niestety jakość rozmów jest fatalna.Rozmowy są przytłumione,przypominają telefon sprzed 20 lat.Na głośnomówiącym jeszcze ujdzie ale normalnie jest naprawdę slabo.Czy da się coś z tym zrobić? MIUIGlobal 12.0.1 Zasięg full LTE T-Mobile. z góry dziękuję.
rafi243 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ja mam w Orange i tez jakoś kiepsko słychać Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
CtrHD Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2020 To nie jest wina sieci bo tylko przełożyłem kartę.Sprawdzałem też na starym Galaxy S 6.I głośnik działa bardzo dobrze.Na S8 podobnie więc mam problem.Duzo dzwonię i jakość rozmowy to dla mnie wielki atut.
LeBomB Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 A takie trochę głupie pytanie zadam A jak trzymasz telefon przy uchu? Ekranem, czy samą górą telefonu tam gdzie faktycznie jest głośnik?
out-of-brain Opublikowano 15 Stycznia 2021 Opublikowano 15 Stycznia 2021 U mnie też takie coś zauważyłam .Muszę powylaczac lokalizacje . Dane mobilne i bluetooth żeby jakość rozmów była lepsza chociaż i w tym przypadku nieraz nie udaje się .Trzymam głośnik przy uchu.Mam nową kartę SIM z Play.Dziś na przykład głos słyszany trzeszczal.Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Kanio Opublikowano 16 Stycznia 2021 Opublikowano 16 Stycznia 2021 nie mam problemu jakiego opisujecie mi działa normalnie
Rekomendowane odpowiedzi