budgie22 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) kodi nie widzi plików z komputera. Przeinstalowanie aplikacji nic nie pomogło. Poprzednio miałem innego tv boxa i wszystko działało bez problemu więc nie ma problemu z udostępnianiem z kompa. Edytowane 18 Grudnia 2020 przez budgie22
adi1 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Jeżeli korzystasz z SMB to oczywiście najpierw udostępniasz katalog na PC/Laptop potem wchodzisz Kodi/Manager plików/dodaj źródło/przeglądaj/dodaj lokalizację sieciową, tam wybierasz protokół np. SMB i w nazwie serwera wpisujesz ścieżkę dostępu. Tak powinno to wyglądać. smb://nazwa urządzenia/ścieżka dostępu/ smb://Bronek_PC/nowy folder/
budgie22 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2020 Na starym tv box w kodi wchodziłem w otoczenie sieciowe i widziałem grupę domową z plikami komputera i nic nie wpisywałem ( wersja kodi ta sama) Działa już zatrybiłem
Adam Błażejewski Opublikowano 24 Grudnia 2020 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi