Sołtys Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Witam. Mamy czasy jakie mamy i wyjeżdżam za granicę do pracy po świętach. Po przybyciu na miejsce będę musiał siedzieç 2 tygodnie w pokoju hotelowym. Dlatego moje pytanie czy w hotelu to urządzenie się połączy z wifi jeśli trzeba będzie się zalogować przez przeglądarkę? Ktoś wie jak to będzie działać? W ostateczności będę łączył się telefonem do wifi i wtedy mi boxa używał jak miracast, a się go tak użyć? Pytam bo jak nie to kupie coś tańszego by łączyć tylko tel z tv. Dzięki za odpowiedzi.
Netoper Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Kwestia co to za hotel, w tych wielogwiazdkowych Wifi masz w cenie, i albo sieć jest otwarta, albo dadzą Ci hasło, bardzo często hasłem jest numer pokoju. W podrzędnych hotelach, za wifi trza dopłacać.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Sołtys Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2020 Wifi jest za free dla gości. Przeważnie jest tak że po połączeniu łączy cię z ich strona i podajesz numer pokoju i nazwisko. Mam tak od kilku lat. To jak odpali ten box czy lipa i kupić miracast?
PawelG7 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Po zainstalowaniu przeglądarki np. Puffin, nie powinno być problemu.
Rob83 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Opublikowano 13 Grudnia 2020 w chwili wyboru sieci z automatu wyskoczy ci strona do logowania. Nie musisz nić instalować. Przynajmniej ja tak miałem. Choć przed aktualizacją nie mogłem wywołać klawiatury, jak teraz jest nie wiem. Zapodaje internet z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi