Anonek Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Hej, pytanie następujące: mopuje Waszymi robotami samą wodą (jak zaleca producent) czy dodajecie detergentu np. jakiegoś Clina do podłóg? Słyszałem różne opinie: niektórzy samą woda bo detergent niszczy filtry, niektórzy walą detergent i jest git, a jeszcze niektórzy do detergentu dodają trochę octu aby nie byli piany i jest git. Jak Wy robicie? pytanie z innej beczki. Czy widać różnice w jakości mopowanie pomiędzy S5 Max, a S6 Pure? dziena !
mk64 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ja, zgodnie z zaleceniem producenta, leję samą wodę.
quiet Opublikowano 2 Stycznia 2021 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Można lać bez problemu..pod jedynym warunkiem..musi to być płyn niepieniący. Chodzi o to że gdy wlejesz zwykły to podczas mopowania wytworzy się piana która uniemożliwi kapanie wody na mop. Wytworzone bąble powietrza "zatkają" filtr wody.
TomekSc Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Ja używam na razie samej wody ale czytałem, że można dodać troszkę płynu na samą ściereczkę.
Rekomendowane odpowiedzi