robimy11 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Witam. Szybki i pewnie łatwy do rozwiązania kłopot. Nowy użytkownik Miui. Miałem taką fajną animację ( przepływ energii ) podczas ładowania, podłączania ładowarki. Już nie mam. Nie wiem czy czegoś nie poprzestawiałem. Aktualna wersja MIUI global 12.0.4 Edytowane 5 Grudnia 2020 przez robimy11 Rozwiazano
mgcompany Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Sprawdź Ustawienia -> Ekran blokady -> Animacja ładowania. Tylko nie wiem czy jest to też na stocku, bo na xiaomi.eu jest.
Adam Błażejewski Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Nie ma takiej opcji na Globalu.
pawel188 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 pobierz najnowszy pakiet w ustawieniach i o telefonie klikasz w 12 i w prawej górze 3 kropki
robimy11 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Pobrałem. Zainstalowały się te pakiety. Telefon się zbootowal. Wersja nadal ta sama 12.0.4. Animacji nie ma.
pawel188 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 dziwne bo w tej wersji naprawili ta animacje i po podłączeniu u mnie normalnie wyskakuje
robimy11 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Mam ustawione earth super wallpaper. Może to się gryzie? Wyłączyłem earth super wallpaper. Włączyłem randomowy motyw i animacja wróciła. Ponownie włączyłem esw i animacja nadal jest. Coś się ścięło chyba. Dzięki za podpowiedzi.
robimy11 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 20 godzin temu, mgcompany napisał: Sprawdź Ustawienia -> Ekran blokady -> Animacja ładowania. Tylko nie wiem czy jest to też na stocku, bo na xiaomi.eu jest. BTW jakie są korzyści z tego eu w porównaniu z global? Czy trudno jest zainstalować to ustrojstwo przez laika takiego jak ja?
Rekomendowane odpowiedzi