hCYk Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 (edited) Witam. Mam "mały" problem z moim Note 4X. Otóż zawsze Wifi działało mi bez zarzutu. Wczoraj telefon mi spadł na płasko, ekranem do dołu z wysokości niecałego metra jednak nic się nie stało tak jak na Xiaomi przystało. Jednak wieczorem zauważyłem że wystarczy że odejdę trochę dalej od routera i sygnał Wifi momentalnie spada gdzie wcześniej trzymał go naprawdę dobrze. Dzisiaj przyjechałem na mieszkanie i na innym routerze jest podobnie, mimo że się nie ruszam z miejsca sygnał strasznie skacze, raz jedna kreska, za chwilę full po czym spada do połowy i tak w kółko. Może to mieć jakikolwiek związek z tym upadkiem ? Jest jakaś szansa żeby samemu sprawdzić czy coś faktycznie się uszkodziło lub poluzowało ? W ustawieniach WiFi nie ma zbyt dużo opcji żeby coś poprzestawiać. Próbowałem prostych sposobów jak wyłączenie/włączenie telefonu czy "reset WiFi" ale dalej to samo. Z góry dziękuję za jakąś radę. Edited November 16, 2020 by hCYk Poprawki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Według mnie, upadek mógł spowodować uszkodzenie anten na płycie. Nie mniej najlepiej, jeśli wypowiedziałby się @Acid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hCYk Posted November 16, 2020 Author Share Posted November 16, 2020 Zakładając najgorsze czyli uszkodzenie anten, można je jakoś wymienić? Albo sprawdzić w jakimś serwisie czy to faktycznie to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts