BRONEKLOWCASTONEG Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Witam, szukałem pomocy w internecie, ale żadne z sposobów nie pomogło. Problem leży w procesie łączenia z "kanał 2", jak na załączonym zdjęciu(2). Nie chce się połączyć i basta. Problem może leży w routerze? Próbowałem na różnych konfiguracjach częstotliwości, na ręcznym ustawianiu kanałów, na zmniejszaniu siły hasła, itp. Nie mam pojęcia co jest przyczyną. W załącznikach ustawienia sieci WiFi mojego routera. Dodam, że działam na regionie chińskim, urządzenie widzi robota i zaczyna proces parowania. Jeżeli ktoś zna inny sposób, albo przyczynę mojego problemu, będę bardzo wdzięczny za pomoc :]
DomAnk Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Dnia 15.11.2020 o 16:17, BRONEKLOWCASTONEG napisał: Witam, szukałem pomocy w internecie, ale żadne z sposobów nie pomogło. Problem leży w procesie łączenia z "kanał 2", jak na załączonym zdjęciu(2). Nie chce się połączyć i basta. Problem może leży w routerze? Próbowałem na różnych konfiguracjach częstotliwości, na ręcznym ustawianiu kanałów, na zmniejszaniu siły hasła, itp. Nie mam pojęcia co jest przyczyną. W załącznikach ustawienia sieci WiFi mojego routera. Dodam, że działam na regionie chińskim, urządzenie widzi robota i zaczyna proces parowania. Jeżeli ktoś zna inny sposób, albo przyczynę mojego problemu, będę bardzo wdzięczny za pomoc :] Rozwiązałeś problem? Mam dokładnie taki sam i nie wiem co robić Edytowane 27 Listopada 2020 przez zoltan78 Usunięcie screenów
rezmus Opublikowano 27 Listopada 2020 Opublikowano 27 Listopada 2020 jesli upc to zmien na routerze zabezpieczenie wifi z mieszanego na samo wp2-psk.
BRONEKLOWCASTONEG Opublikowano 28 Listopada 2020 Autor Opublikowano 28 Listopada 2020 @rezmus mam upc i zmiana zabezpieczenia faktycznie pomogła. Dziękuję za pomoc! @DomAnk spróbuj tej metody może i u Ciebie zadziała
Adam Błażejewski Opublikowano 28 Listopada 2020 Opublikowano 28 Listopada 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi