Siwy86 Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) Witam. Dwa dni temu zakupiłem telefon Xiaomi mi 10 global u jednego z oficjalnych partnerów Xiaomi w Polsce. Problem polega na tym, iż po zejściu poniżej 20 % telefon zaczyna się dziwnie zachowywać. Głośniki zaczynają trzeszczeć, ekran migota.. Dodatkowo poziom zużycia baterii nie zgadza się z tym co pokazuje urządzenie. Ktoś wie o co chodzi? Edytowane 7 Listopada 2020 przez Siwy86
Bar.Tek Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Oddaj telefon, lub wymień na sprawny. Chyba masz gwarancję.
Siwy86 Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Opublikowano 7 Listopada 2020 Oczywiście że mam. Tylko oddając go teraz na gwarancję zostaje bez telefonu, który jest moim narzędziem pracy i muszę jakoś się z tym pomęczyć do końca miesiąca. Dlatego pytałem czy można to jakoś naprawić.
Siwy86 Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 Problem rozwiązany. Naprawiło się po wgraniu aktualizacji oprogramowania. Dzięki za pomoc.
Adam Błażejewski Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi