brawo Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Pomału chyba dołączę do grona osób, które narzekają na to, że z każdą aktualizacją jest gorzej... Po ostatniej aktualizacji MIUI na 12.0.3 najpierw zagubiła się kopia zapasowa Googla. Teraz mam problem z tym, że nie mam wirtualnego ID (ustawienia/ochrona prywatności/specjalne uprawnienia/zarządzaj wirtualnym ID). Wyłączałem, włączałem, resetowałem i nic. Identyfikatora brak. A druga sprawa nie mogę zaktualizować systemowej aplikacji (to pierwsza jaka się pojawiła na nowym MIUI). Błacha jest dla mnie, codzienne tapety, ale co jest powodem, że nie może się pobrać i zainstalować? Dodam. Telefon Mi9TPro z globalem bez grzebania. Edytowane 2 Listopada 2020 przez brawo
Adam Błażejewski Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Co do aktualizacji to też tak mam. Na telegramie też piszą że to jakiś babol, pewnie niedługo go poprawią. 1
mariusz.m35 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Każdy, kto ma tel. od Xiaomi ma problem z pobraniem aplikacji systemowych. Mam nadzieję, że szybko to naprawią.Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka
mariusz.m35 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 U mnie już jest ok.Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi