bakusiel Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 1 godzinę temu, marmil85 napisał: Siema ! Gdzieś od połowy tygodnia przestały działać mi płatności google pay. Na początku na pewno działały a od wtorku\ środy już nie. Sklep Play wyświetla informacje że urządzenie jest certyfikowane. Dziwne. Dodam że nie mam roota. System wgrany na czysto w piątek wieczór. Zobacz czy masz portfel HCE ustawiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmil85 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Zobacz czy masz portfel HCE ustawionyTak mam HCEWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaCoś gdzieś czytałem że google coś tam niedawno pozmieniało- być może to to?? Nie jest to dla mnie funkcja niezbędna ale fajnie było jak działała Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursusc360 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 2 godziny temu, marmil85 napisał: Tak mam HCE Coś gdzieś czytałem że google coś tam niedawno pozmieniało- być może to to?? Nie jest to dla mnie funkcja niezbędna ale fajnie było jak działała Sprobuj przejsc na magisk canary Link to comment Share on other sites More sharing options...
marmil85 Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Sprobuj przejsc na magisk canaryNie mam ani roota ani magiska. Może spróbujęWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Przypominam tytuł wątku. Instalacja MIUI Polska, TWRP, instalacja Magisk i naprawianie płatności poruszane są w innych tematach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.