bakusiel Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 1 godzinę temu, marmil85 napisał: Siema ! Gdzieś od połowy tygodnia przestały działać mi płatności google pay. Na początku na pewno działały a od wtorku\ środy już nie. Sklep Play wyświetla informacje że urządzenie jest certyfikowane. Dziwne. Dodam że nie mam roota. System wgrany na czysto w piątek wieczór. Zobacz czy masz portfel HCE ustawiony
marmil85 Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zobacz czy masz portfel HCE ustawionyTak mam HCEWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaCoś gdzieś czytałem że google coś tam niedawno pozmieniało- być może to to?? Nie jest to dla mnie funkcja niezbędna ale fajnie było jak działała Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Ursusc360 Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 2 godziny temu, marmil85 napisał: Tak mam HCE Coś gdzieś czytałem że google coś tam niedawno pozmieniało- być może to to?? Nie jest to dla mnie funkcja niezbędna ale fajnie było jak działała Sprobuj przejsc na magisk canary
marmil85 Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Sprobuj przejsc na magisk canaryNie mam ani roota ani magiska. Może spróbujęWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Przypominam tytuł wątku. Instalacja MIUI Polska, TWRP, instalacja Magisk i naprawianie płatności poruszane są w innych tematach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.