Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam redmi note 8t nie wysyła sms , wersja miui global 11.0.11 stabilna ,operator plus byłem u nich i mówią że jest wszystko w porządku ,gdzieś około 5 dni temu nie mogłem wysłać mms ale ustawiłem  i wysyłam  ,natomiat sms   wysyła  koło1 godz wysyła  i pisze nie wysłano dotknij by spróbować jesszcze raz i tak w kółko .Smartfon kupiony w media expert . Internet działa normalnie karty nie przekładałem do innego telefonu ,tylko w 2 gniazdo sim i jest to samo .Normalnie tak mnie to denerwuje że miazga . Nie wiem czy dać na ogólny czy tutaj zostawić post .Proszę o pomoc 

Edytowane przez rafal83
dodanie słów
Opublikowano

tak +48

co jest grane ustawić do ustawień fabrycznych ?

czy to jakiś wirus ?ma mam tłumacz wszystkicj jezyków ,pogoda interia  , pilot kenwood wzmacniacz , warcaby ,subway i tyle ja pierdziele co jest grane .

reszta systemowe aplikacje 

portal pasażera ,modlitewnik i tyle .

Opublikowano

Jak wprowadzisz numer klikasz "aktualizuj"? Zrób restart fona, wejdź znowu w te ustawienia, kliknij "odśwież" i zobacz czy numer jest zapisany.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy na pewno wprowadziłeś numer tam co na moim wcześniejszym screenie jest: "Informacje telefonie 1" ???
Zrób screena jak masz to u siebie wpisane.

Reszta ustawień u mnie tak wygląda, różnica jest w trybie uwierzytelniania738dd997cfc4c118008e0130fa59dc90.jpg2f3ed3c7ba7b51b2e9df41d84bb45eb9.jpg

Opublikowano

k2.jpg Screenshot_2020-10-20-16-50-01-279_com.android.phone.jpg Screenshot_2020-10-20-17-16-02-271_com.android.phone.jpg

A tutaj jak plus ma być ten numer ,plusa czy mój bo ja dałem plusa , i nic innego nie mam w telef.

wprowadziłem ręcznie ,ten co jest tutaj  numer plusa +48 601 000 310 i nie mam tak jak ty inforamcje o telefonie 

Mam drugą przestrzeń zobaczę czy działa .

Opublikowano

Tan gdzie jest numer karty SIM to możesz, ale nie musisz, wpisać swój numer, a nie numer poczty... A nie możesz poprzez kompa logując się do swojejego Plusa wysłać ustawień na telefon? Wszystko samo się ustawi.

Opublikowano

Czyli nie wprowadziłeś numeru centrum SMS...

Wejdź w: ustawienia- o telefonie - wszystkie parametry - 5 razy kliknij na pamięć wewnętrzna i odpali Ci się to co na screenie, no i wchodzisz w 1 czy 2 w zależności w którym slocie jest karta SIM i tam wprowadzasz numer centrum SMS

d9bc741ed3752217f823eff579eaafb1.jpg

Opublikowano

WPISUJE NUMER W SMSC  +48601000310 daje aktualizuj wyskakuje update error     daje odśwież ' +48601000310"',14 daje aktualizuj .Wyłączam telefon włączam patrzę a tam pusto 

Co można jeszcze zrobić ?