ernie79 Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Witam! Mam poco X3 i nie mam starych sms jakiejś aplikacji odmówiłem dostępu do wiadomości NIE mogę zweryfikować swego numeru NIE dostaję sms jak to zmienić??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 Wyczyść dane aplikacji i skonfiguruj ja jeszcze raz, tym razem przyznaj uprawnienia, lub wejdź w uprawnienia i przyznaj sms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 3 godziny temu, ernie79 napisał: jak to zmienić??? Może chmurze Xiaomi odmówiłeś dostępu do sms. Sprawdź i ewentualnie nadaj uprawnienia. Funkcje czatu to inny temat i może nie działać, zależy to również od operatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernie79 Posted October 4, 2020 Author Share Posted October 4, 2020 jak wyczyścić dane? sms wysyłany zagranicę? może mam zablokowane u operatora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 15 minut temu, ernie79 napisał: sms wysyłany zagranicę? Jak chodzi Ci o weryfikację numer to tak, sms jest wysyłany do Chin i musisz mieć możliwość wysłania takiego sms-a. Jak nie zweryfikowało numeru, to nie ma opcji żeby przywróciło stare sms-y. Na nie działającą weryfikację czasami pomaga zmiana języka w telefonie na angielski, możesz spróbować. Uprawnienia i czyszczenie danych masz w Ustawienia, aplikacje, tylko musisz zaznaczyć pokazywanie systemowych aplikacji (chmura jest chyba systemową). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts