przemekamag Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witajcie. Od kilku dni pojawiło mi się przebarwienie po lewej stronie, na wysokości środka ekranu. Jest sens to reklamować? Telefon w idealnym stanie. Na niecały rok. Żółta plama na zdjęciu.
sibul Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja to przeżyłem na mi2s. Ogólnie uznają gwarancję, ale żeby koszty nie były za duz trzeba wysłać pocztą. Dhl to 200-300 zł. Ja trzymałem telefon aż do końca roku zaglądałem na allegro i trafiłem ekran za 130 zł i sam wymieniłem, a stary z plama trzymam w zapasie. Ta żółta plama to klej używany przy produkcji wyświetlaczy. Prawdopodobnie pojawiają się przy wyższej temperaturze... Czas wysłania poczta i reklamacji może sięgnąć miedzy 1-2 miesiące. Ja uznałem, że się nie opłaca i sam wymienię ekran. Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez sibul
Dareis Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Mam dokładnie ten sam problem z moim MI3. Plamka żółta i malutka, ale mnie denerwuje Mógłbyś dać znać jak się u siebie z tym uporałeś?
Rekomendowane odpowiedzi