Skocz do zawartości

Redmi Note 9 Pro EU - MIUI 11 Polska / Xiaomi.eu stabilne - 11.0.7.0.QJZMIXM - Android 10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 9 Pro EU (nazwa kodowa: joyeuse).

Link do pobierania ROMu:

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V11.0.7.0.QJZMIXM_v11-10.zip/download

Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co zauważyłem aktualizacja bazy wirusów AVL aktualizuje się normalnie, natomiast Avast niestety nie.

Druga sprawa to działanie motywów - aplikacja się wykłada. Na forum xiaomi.eu piszą o tym problemie.

Opublikowano

Tymczasowym rozwiązaniem jest wyłączenie internetu na urządzeniu, motyw aplikacj działa bez niego.

https://xiaomi.eu/community/threads/note-9-pro-theme-store-crash.57642/

Opublikowano

3 godziny temu, kamil9530 napisał:

Jakoś nie zauważyłem żeby apk. się wykładała

Avast się aktualizuje i Avl

V11.0.7.0. wgrany na czysto

No właśnie ja aktualizowałem nie na czysto. Poza tym urządzenie działa tak jak powinno.

Coś się podwójnie wrzuciło.

Opublikowano (edytowane)

daro111.Zauważyłeś,że mam włączonego neta?

Wydaje mi się,a raczej jestem pewien,że opisywane przez Was problemy

pomoże tylko i wyłącznie wgranie romu na czysto

Edytowane przez kamil9530
Opublikowano

Od dwóch dni z tym walczę, wgrałem chyba wszystkie dostępne ROM-y i na każdym jest to samo, błąd motywów. Nie wiem w czym jest problem, ale po wyłączeniu neta błąd znika.

Opublikowano

Zmiana regionu też nic nie daje. Ale ostatnio zauważyłem, że na moim starym Xiaomi Redmi Pro też motywy mają błąd, ale tylko po włączeniu Wi-Fi.

Może ktoś zrobi mały eksperyment - połączyć się do internetu (najpepiej Wi-Fi) i spróbować zmienić dzwonek, powiadomienie SMS lub tapetę. 

U mnie przy takiej próbie aplikacja Motywy przestaje działać i to na dwóch telefonach.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...