Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam ofertę m365 z przebiegiem niby 16 kilometrów, czy mogę jakoś podczas zakupu to sprawdzić, potwierdzić? Będę wdzięczny za szybkie info :)

Opublikowano

Możesz.  Użyć aplikacji np m365tools.  Ale przebieg można wyzerować więc zwracaj uwagę na zużycie.  Przy takim małym przebiegu wszystko powinno wyglądać jak nowe.  Manetka gazu i hamulca nie powinna mieć luzów tarcza hamulcowa nowa powinna być zużyta, bateria powinna mieć max parę ładowań a pełnych cykli jeden dwa lub trzy max. Naklejki na maskownicach srub do przykręcania kół nie powinny nosić śladów odklejania,  błotniki od wewnętrznej strony po przetarciu kurzu nie powinny mieć praktycznie w ogole zarysowań. Zużycie gumy na manetce na podescie na gripach nie powinno mieć miejsca.  Sprawdź śruby mocująca Dolna pokrywę,  nie powinny nosić śladów ani zarysowań ani odkręcania. I tak dalej....

Na koniec dodam że sam kupiłem parę sztuk z takimi małymi przebiegami w bardzo dobrych cenach i w sumie to nic dziwnego,  ale sprawdzić trzeba i najlepiej jakby były papiery razem z dowodem zakupu.  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...