superhp Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Hej, Mam problem z parowaniem mi robot vacuum mop, urządzenie jest widoczne w dostępnych sieciach ale gdy próbuje dodać go przez aplikacje xiaomi home aplikacja ciagle pokazuje "Scanning for devices nearby" i nigdy nic nie znajduje jest to wersja CN odkurzacza. Próbowałem połączyć go z urządzeniem na androidzie(samsung galaxy s8) jak i po przez ios (ipad air) w obu wypadkach jest ten sam problem. Zostały ustawione wszystkie pozwolenia dla apki ale to tez nic nie pomogło. Aplikacja była usuwana i pamięć czyszczona z ustawień i konto stawiane od nowa ale też nie pomogło. Odkurzacz był resetowany jaki i wifi w nim ale bez zmian. Więcej pomysłów nie mam więc będę wdzięczny za wszelkie porady.
ricky90 Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 spróbuj może mimo wszystko ze zmodowanej apki (dostępna na kapiba . ru ) 1
superhp Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 Poszło od razu, dzięki. Jakiś pomysł czemu oficjalna apka nie widziała odkurzacza? Może coś źle robię?
shogun Opublikowano 23 Listopada 2020 Opublikowano 23 Listopada 2020 Dnia 14.09.2020 o 11:11, ricky90 napisał: spróbuj może mimo wszystko ze zmodowanej apki (dostępna na kapiba . ru ) Co tam trzeba kliknąć? Bo wszystko po rusku jest i nierozumiem. Dnia 14.09.2020 o 12:41, superhp napisał: Poszło od razu, dzięki. Jakiś pomysł czemu oficjalna apka nie widziała odkurzacza? Może coś źle robię? Jak to zrobic? Nic nie rozumiem z tej strony po rusku, a gdy cos tam ściągnąłem z dolu strony to nie potrafie tego Otworzyc.
Gawronnek Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Jest coś takiego jak tłumacz Google, żeby się nie męczyć z rosyjskimWysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi