Linmarin Opublikowano 11 Września 2020 Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Witam, od pewnego czasu mam problem- nie działa żaden ustawiony skrót do podziału ekranu. Co więcej, jeśli chcę "ręcznie" otworzyć jakieś aplikacje w podzielonym ekranie to ta funkcja jest w ogóle nieaktywna (załączam screen). W ustawieniach mam przypisane konkretne skróty do otwarcia podziału, ale żaden z nich nie działa, brak ustawionego skrótu również nic nie zmienia. Edytowane 18 Września 2020 przez Linmarin Niezgodność z regulaminem
kamillm Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 @Linmarin jaki masz soft na telefonie?
Linmarin Opublikowano 17 Września 2020 Autor Opublikowano 17 Września 2020 I nie mam żadnej nowej aktualizacji do ściągnięcia.
kamillm Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 @Linmarin od kiedy ten problem u Ciebie występuje? Mam ten sam soft i u mnie wszystko działa. Nie wystąpił po aktualizacji?
Linmarin Opublikowano 23 Września 2020 Autor Opublikowano 23 Września 2020 @kamillm nie wydaje mi się, po prostu w pewnym momencie chciałam włączyć funkcję skrótem (przytrzymanie przycisku wstecz) a kiedy nie zadziałał włączyć podział mechanicznie- i już wtedy był taki właśnie "niepodświetlony"
kriss.kg Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 Może trzeba znowu przytrzymać dłużej skrót to funkcja się ponownie aktywuje?
Linmarin Opublikowano 27 Września 2020 Autor Opublikowano 27 Września 2020 Dnia 25.09.2020 o 13:42, kriss.kg napisał: Może trzeba znowu przytrzymać dłużej skrót to funkcja się ponownie aktywuje? Niestety, z podstaw próbowałam już chyba wszystkiego.
Rekomendowane odpowiedzi