Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, spotkalem sie z bardzo dziwnym problemem. Pamietam dokladnie jaki mam pin a pokazuje mi ze bledne haslo i do tego po pierwszej niby blednej probie blokuje go na 30s teraz juz po pierwszej mam 2 minuty. Mam odlbokowanie na twarz i odcisk palca ale po 3 dniach trzeba wpisac pin. Da rade to przywrocic bez utraty danych i czy support xiaomi da rade w tym pomoc?

Edytowane przez Dareksof12
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam, ja mam ten sam problem. mam ustawioną blokadę na odcisk palca, i co 72 godziny muszę wpisywać pin. niestety dzisiaj rano po wpisaniu pinu, poprawnego pinu, ja go pamiętam! moje urządzenie zostało zablokowane. teraz muszę czekać 4 minuty na kolejną próbę wpisania pinu, ale to i tak kończy się niepowodzeniem... nie chce robić resetu, bo stracę wtedy wszystkie kontakty i aplikacje itd... czy jest jakiś sposób na to aby dostać się do telefonu, żeby jakoś obejść to podawanie pinu, bo to i tak nie działa.... w tym momencie nie dostaje już nawet powiadomień, że ktoś napisał czy dzwonił.... błagam! pomocy! mam na telefonie wszystkie informacje i prywatne i służbowe....

• mrosi zmienił(a) tytuł na Błąd hasła pomimo wpisywania prawidłowego kodu
Opublikowano

na ten moment jestem już po resecie.... nadal jednak nie mam dostępu do telefonu... i myk jest taki, że po ponownym uruchomieniu, jeśli bardzo szybko wpiszę pin, to pojawia mi się na ułamek sekundy ekran normalnej blokady, ale za chwilę znika i pojawia się panel logowania do mojego konta MiAccount. i tam już żadne hasło nie działa!...! zmieniałam z poziomu komputera to hasło dzisiaj 3 razy, ale żadne nie chce się przyjąć... ani stare, ani nowe, żadne, co jest mega wkurzające. i nikt nie może mi pomóc, zwłaszcza teraz, bo przecież jest już weekend... więc nikt nie pracuje, tylko biedny amazon support do 24 godziny siedzi..... :angry: 

Opublikowano

Nie potrzebnie zmieniałeś te hasło 3x. Zrobiłaś reset telefonu. Zmieniałaś na koncie przez komputer, ale czy ta zmiana "dotarła" do telefonu? Wątpię. Idź do jakiegoś serwisu, bo zabijesz telefon w końcu.

Opublikowano
1 godzinę temu, brawo napisał:

Nie potrzebnie zmieniałeś te hasło 3x. Zrobiłaś reset telefonu. Zmieniałaś na koncie przez komputer, ale czy ta zmiana "dotarła" do telefonu? Wątpię. Idź do jakiegoś serwisu, bo zabijesz telefon w końcu.

napisałam już do amazona i dali mi namiary na xiaomi support, niestety za długo się sama bawiłam z tym i teraz musze do poniedziałku czekać aż mi na mejla odpowiedzą albo oddzwonią.... być może każą mi odesłać telefon i wymienią albo naprawią... nie wiem w każdym razie jestem bez telefonu hehe