jaa Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Witam!! Przez moje dziurawe ręce spadł mi telefon na kostkę i niestety spadł na tylne plecki gorilla glass (nie miałem akurat etui) W prawym górnym rogu cała szyba się powoli kruszy. Czy jest jakaś możliwość wymiany tych tylnych plecków? Jak tak to gdzie znajdę (najlepiej oryginalne) plecki gorilla glass na wymianę (szukałem w Chińskim sklepie na A i niestety nie mogę znaleźć na mój telefon). PS. I ostatnie najważniejsze dam radę to sam wymienić? Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 13 godzin temu, jaa napisał: Witam!! Przez moje dziurawe ręce spadł mi telefon na kostkę i niestety spadł na tylne plecki gorilla glass (nie miałem akurat etui) W prawym górnym rogu cała szyba się powoli kruszy. Czy jest jakaś możliwość wymiany tych tylnych plecków? Jak tak to gdzie znajdę (najlepiej oryginalne) plecki gorilla glass na wymianę (szukałem w Chińskim sklepie na A i niestety nie mogę znaleźć na mój telefon). PS. I ostatnie najważniejsze dam radę to sam wymienić? Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi Tutaj szukałeś? - link Wymiana jest dość prosta, jest sporo filmików na necie, wystarczy opalarka i do dzieła - powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaa Posted September 6, 2020 Author Share Posted September 6, 2020 (edited) 1 godzinę temu, r0bertt napisał: Tutaj szukałeś? - link Wymiana jest dość prosta, jest sporo filmików na necie, wystarczy opalarka i do dzieła - powodzenia! Własnie wszędzie szukałem i nie ma wersji LITE a ta wersja od normalnej niestety się różni aparatem :/ PS. Orientuje się ktoś jak jest z gwarancją jak to wymienię? Po tym zabiegu strace całkowicie gwarancje? Edited September 6, 2020 by jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 gwarancje stracisz jak sam wymienisz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulig007 Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Nie pisałabym wprost, jednoznacznie, że straci gwarancję.Telefon nie ma żadnej normy IP, żeby ważne było "profesjonalne założenie tylnego panelu". Nie ingerujesz w żadne podzespoły.Najlepiej będzie dopytać się u źródła, tam gdzie telefon został kupiony. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iorw3th Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Udało się znaleźć. Plecki do Xiaomi note 10 lite? Również poszukuje i nigdzie nic nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Jaki kolor potrzebujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afeczka1986 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Ja też ciągle szukam szukam i nic... Kolor bez znaczenia Tu coś znalazłem https://www.fixshop.eu/spare-parts-xiaomi-mi-note-xiaomi-mi-note-10-lite/xiaomi-mi-note-10-lite-battery-cover-midnight-black/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koz Posted December 20, 2020 Share Posted December 20, 2020 też podpinam się do pytania, czemu nigdzie ich nie ma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts