Williusz Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 Witam miałem problem z moim redmi note 6 pro, gdzie syn nie pamiętał hasła do konta xiaomi i po przywróceniu ustawień fabrycznych został on zablokowany domagając się hasła wysyłanego na nieaktywny numer telefonu syna. Udało mi się to obejść na podstawie tej metody REDMI NOTE 6 PRO MI ACCOUNT BYPASS FREE FILE AND TOOL \Redmi Note 6 Pro Mi Account Unlock Offline (https://www.youtube.com/watch?v=SFlDzsNyToI ). Za pomocą EDL wgrałem oprogramowanie 10.2.1.0 (OEKRUXM). Jednak teraz nie mogę go podnieść do miui 11. Żadne oprogramowanie wyższej wersji nie jest zgodne. Niestety TWRP/Recovery chyba nie wchodzi w grę bo mam zablokowany bootloader i nie mogę go odblokować bo telefon jest przypisany do zablokowanego konta Xiaomi. Proszę o radę jak podnieść wersję oprogramowania. Dodaję, że chodzi mi głównie o poprawę działania GPS, który ciągle jest zrywany w tej wersji, a żadne metody z netu nie poskutkowały. Pozdrawiam.
brawo Opublikowano 2 Września 2020 Opublikowano 2 Września 2020 A poprze przeglądarkę na komputerze nie da się dostać do konta i podpatrzeć hasło, albo je zresetować? Przecież jakiś meil musiał być podany podczas zakładania konta. A może hasło jest zapisane w przeglądarce?
Rekomendowane odpowiedzi