Skocz do zawartości

OT

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po iMessage ciężko jest MMS używać. To jest inna liga. Wiem bo sam używam. Natomiast google wprowadza standard RCS. Już można tak rozmawiać jak po iMessage. Musisz tylko do tego używać aplikacji wiadomości. I odbiorca musi mieć tę samą aplikacje. Wtedy jakość foto jest świetna jak na telefon.

Opublikowano
1 godzinę temu, 3langusta napisał:

Po iMessage ciężko jest MMS używać. To jest inna liga. Wiem bo sam używam. Natomiast google wprowadza standard RCS. Już można tak rozmawiać jak po iMessage. Musisz tylko do tego używać aplikacji wiadomości. I odbiorca musi mieć tę samą aplikacje. Wtedy jakość foto jest świetna jak na telefon.

Właśnie widziałem, że w ustawieniach Wiadomości jest coś nawet o ikonce kropek jak ktoś właśnie pisze, czy informacji o wyświetleniu wiadomości. Zupełnie jak w imessage. Niestety w moim środowisku wszyscy albo systemowych aplikacji używają (np od LG, Samsunga czy Huawei) albo mają jabłko. 

Opublikowano

Dokładnie to to. To nie SMS. Jak masz jeszcze info czat to potwierdzenie że piszesz jak w nowym protokole

0126179f0996d96ea0252839fae944da.jpg

Opublikowano

Działa świetnie. Żadne powijaki. Jakie powijaki ? Działa super.

Opublikowano

Może i podstawowe funkcje. Wiele tam brakuje do ideału default_smile.png

Ale mniejsza. Ta dyskusja nie jest na temat POCO w tym momencie, więc bez sensu taki spam.

Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...