Artur13 Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Po zmianie na MIUI 12 .0.2 global , za każdym razem , kiedy przesunę palcem po ekranie blokady następuje mruganie przy przejściu do pulpitu . Robiłem ustawienia fabryczne i dalej to samo . Na MIUI 11 nic takiego nie miało miejsca . Jedyne co pomaga to włączenie oszczędzanie baterii , wówczas tych przycinek nie ma . Może ktoś miał podobnie i zdołał sobie z tym poradzić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.smoderek Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Ja tak miałem od początku wypuszczenia miui 12. Dopiero jakieś dwa tygodnie temu nastąpiła poprawa ale jestem na wersji rozwojowej Xiaomi.euWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur13 Posted August 21, 2020 Author Share Posted August 21, 2020 Dziękuję serdecznie , pozostaje z tym żyć i mieć nadzieję , że zostanie wydana jakaś poprawka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 U mnie bez problemów, jakby co ;PWysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur13 Posted August 24, 2020 Author Share Posted August 24, 2020 Też tak chciałbym , aby było , niestety spróbowałem wszystkiego , co przyszło mnie do głowy , bez powodzenia . Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts