Szcz3p4n Opublikowano 23 Grudnia 2022 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Jaki region?Indonezja, ale na Szwajcarii też pokazywało... Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
Szcz3p4n Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Hejka, pytanie czy u Was po aktualizacji również telefon bardzo długo się uruchamia?Jeszcze jedno ikona "wifi calling" po restarcie wraca na pierwsze miejsce w szybkich skrótach, pomimo tego że ją usunąłem, bo nie korzystam... Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 22 minuty temu, Szcz3p4n napisał(a): Jeszcze jedno ikona "wifi calling" po restarcie wraca na pierwsze miejsce w szybkich skrótach, pomimo tego że ją usunąłem, bo nie korzystam... Xiaomi tak wymusza dla Orange.
przemekkk Opublikowano 27 Grudnia 2022 Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Po aktualizacji do 13.0.3.0 EEA nie mam nowych widżetów (są takie same jak w MIUI 12.5) i mam starą czcionkę Roboto - a powinna być chyba Mi Sans? Edytowane 27 Grudnia 2022 przez przemekkk
Aquila Opublikowano 14 Stycznia 2023 Opublikowano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Zainstalowałem aktualizację choć nie widzę jakiejś wielkiej różnicy. Fon włącza się pierwszy raz jak przy innych aktualizacjach czy wgrywaniu nowego ROM-u. Trochę to trwa ale nie jest to aż tak długo. Mnie boli jedna rzecz, że wszystkie do tej pory zainstalowane, wyszukane przeze mnie motywy nie maja opcji zmiany Paska statusu. Nie wiem może źle szukam a może się nie da. Jeśli ktoś miałby taki motyw to chętnie bym spróbował. Edit. Posiedziałem trochę. Aplikacja ChaoMe Theme Editor niby tworzy i instaluje themat.mtz ale nie widać go w motywach. Za to MTZ Tester instaluje "motywy.mtz" chociaż już 2 razy po instalacji pakietu przeskoczył (sam) na motyw klasyczny. To tak jakby ktoś miał ten sam problem co ja. Wiem, że jest to obejście ale nie wiem dlaczego motywy pobierane przez apkę motywy nie mają możliwości włączenia Paska statusu jak pisałem wyżej. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Aquila
ProgramiX 1024 Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 Mi też się baaaardzo długo uruchamia telefon po tej aktualizacji... MIUI 13 działa tragicznie, najmocniej z wszystkich wersji mi ubija aplikacje (no i kłódka lraz wyłączenie optymalizacji nic nie daje), gesty mają bugi... Sent from my SM-X200 using Tapatalk
ProgramiX 1024 Opublikowano 22 Lutego 2023 Opublikowano 22 Lutego 2023 Na Globalu 13.0.2.0 były te same bugi a nawet więcej, działało to gorzej... Na razie siedzę na Lineage i testuję, jak będzie słabo to chyba jakieś starsze MIUI będzie trza wgrać...Sent from my SM-X200 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi