Marvinka Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No więc... To taka pierdółka i 99% ludzi nie będzie tego potrzebowała, ale Marvinka się nie mieści z limitami polubień na dzień. Czasami się fajna dyskusja nawiązuje, produkowane są fajne stwierdzenia, zamiast odpowiadać to klika się "LUBIĘ TO!" a tu kicha, nie możesz, nie da rady. Wszystko zabrali. I pobili. Aktualizacje wyłączyli. Tragedia! Aham, ehem, khe, khe... Marvinka pięknie prosi o chociaż podwojenie ilości podstawowej polubień! 4
Acid Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To my mamy limit polubień? O_o Wysłane z MI Note 1
Marvinka Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 To my mamy limit polubień? O_o Wysłane z MI Note No... Marvinka co chwila wyczerpuje.
avish Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wszystko chciałabyś mieć duże... :> Ekhm..egrhm...Ehkrr.....to znaczy wszystkiego chciałabyś mieć dużo..Marvinko świat jest za mały aby mieć dużo.
Marvinka Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wszystko chciałabyś mieć duże... :> Ekhm..egrhm...Ehkrr.....to znaczy wszystkiego chciałabyś mieć dużo..Marvinko świat jest za mały aby mieć dużo. Ej no... Bacz kędy stąpasz, gdyż po mych marzeniach depczesz, czy jak to tam w wierszyku szło. ;D Moze Marvinka nie da rady sobie wszystkiego zachomikować, ale będzie się starała, hiehiehiheie, chciwość jest dobra!
Acid Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Albo zwiększ swój próg dobroci i polub tylko te super wartościowe posty.
Marvinka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 moze uznaj całe forum za polubione i po problemie
Marvinka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zwiększcie jej ten limit jestem za! ^^ A widzita? LUD (i koty!) domaga się reform! 4
Rekomendowane odpowiedzi