Marvinka Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 No więc... To taka pierdółka i 99% ludzi nie będzie tego potrzebowała, ale Marvinka się nie mieści z limitami polubień na dzień. Czasami się fajna dyskusja nawiązuje, produkowane są fajne stwierdzenia, zamiast odpowiadać to klika się "LUBIĘ TO!" a tu kicha, nie możesz, nie da rady. Wszystko zabrali. I pobili. Aktualizacje wyłączyli. Tragedia! Aham, ehem, khe, khe... Marvinka pięknie prosi o chociaż podwojenie ilości podstawowej polubień! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 To my mamy limit polubień? O_o Wysłane z MI Note 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 To my mamy limit polubień? O_o Wysłane z MI Note No... Marvinka co chwila wyczerpuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Wszystko chciałabyś mieć duże... :> Ekhm..egrhm...Ehkrr.....to znaczy wszystkiego chciałabyś mieć dużo..Marvinko świat jest za mały aby mieć dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Wszystko chciałabyś mieć duże... :> Ekhm..egrhm...Ehkrr.....to znaczy wszystkiego chciałabyś mieć dużo..Marvinko świat jest za mały aby mieć dużo. Ej no... Bacz kędy stąpasz, gdyż po mych marzeniach depczesz, czy jak to tam w wierszyku szło. ;D Moze Marvinka nie da rady sobie wszystkiego zachomikować, ale będzie się starała, hiehiehiheie, chciwość jest dobra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Albo zwiększ swój próg dobroci i polub tylko te super wartościowe posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 moze uznaj całe forum za polubione i po problemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvinka Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 Zwiększcie jej ten limit jestem za! ^^ A widzita? LUD (i koty!) domaga się reform! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts