Marek21 Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Witam Wszystkich. Czy mógłby któryś z Szanownych Kolegów jeszcze raz napisać instrukcję jak zmienić dźwięk komunikatów w robocie STYJ02YM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamaas Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 dotyczy modowej wersji xiaomi home.W telefonie w pamięci wewnętrznej dodajesz katalog vevs, do niego wklejasz custom.json z własnym adresem url i to wszystko. rezmus przesłał przykładowy custom.json Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian3366 Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Film krok po kroku Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomanbvb Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 (edited) Witam serdecznie, wiem, że to już "zakopany" temat, ale mam problem. W domu mam 1C i zgodnie z świetnymi instrukcjami z forum, mam wgrany do niego polski język lektorki. Kupiłem dla tescia Dreame F9 i niestety nie widzi zmian w dostepnych jezykach i nie mam mozliwosci wyboru języka polskiego. Pliki sa poprawne, 1C dalej wszystko dobrze widzi. wersje: - zmodowana apka: 7.2.701 - Xioami 1C: 4.1.8_1118 - Dreame F9: 3.5.8_1050 (PS. czy ktoś się orientuje czy jest jakiś nowszy firmware?) Jeśli ktoś ma pomysł co mogłbym wdzieczny to byłbym wdzięczny za wskazówki. PS2: Czy jest możliwość instalacji firmware z 1C na Dreame F9? Bo ta z F9 wyglada na strasznie stara i z mniejsza ilością funkcji. Edited March 8, 2022 by tomanbvb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts