Jump to content

[NIEAKTUALNE] Xon Technology - Sprzedaż Hurtowa Oraz Detaliczna Xiaomi

Recommended Posts

Posted (edited)
Witam!

Jeśli jesteś zainteresowany kupnem czegoś z oficjalnego sklepu Xiaomi to zapraszam do skorzystania z oferty.
WSZYSTKO co widnieje w oficjalnym sklepie Xiaomi możemy wysłać do PL.

Oczywiście w przypadku kupna poza allegro cena odpowiednio niższa.

DLACZEGO WARTO KUPIĆ U NAS?

- gwarancja niższej ceny od ibuygou  / aliexpress przy płatności poza allegro w dolarach

- towar kupujemy bezpośrednio od producenta

- sprzedajemy towar tylko fabrycznie nowy

- zapewniamy w 100% pewną gwarancją producenta, a nie pseudo serwis w Polsce

- część wystawianego towaru posiadamy na stanie (wysyłka w 24H!)

- TYLKO oryginalny towar

- możliwość kupna na raty PayU

- nie musisz posiadać konta walutowego

- łatwość kontaktu w języku polskim

- wysyłka cały świat

Towar wysyłamy:
- NL Post (zawierający baterie)
- China Post (towar nie zawierający baterii)

Ważne informacje:

Jeśli jesteś czymś zainteresowany/a proszę o kontakt na PW / email lub poprzez allegro.
Oprócz Xiaomi możemy zaoferować towar innych marek jak: Meizu, Lenovo, Huawei, IUNI, Gionee, Asus i Inne

Zapraszam
Edited by Buriza
  • Like 1
Posted

Pisalem do Ciebie email ale nie odpisujesz, wiec sprobuje tutaj:

"Witam,

Widze ze zaczyna Pan sprzedaz na allegro wiec jeszcze nie jest za pozno aby zmienil Pan wyglad miniaturek na Allegro.

Te obecne wyglada identycznie jak moje: dwa czerwone pasy na gorze i na dole miniaturki.

Prosze o zmiane wygladu miniaturek (inny kolor lub uklad), w przeciwnym wypadku bede zmuszony zglosic sprawe do Allegro.

Pozdrawiam
Accessories 4 You"

Do tej pory miałem o Tobie dobre zdanie, bo jako jeden z nie liczych z konkurencji nie kopiowałeś moich opisów lub fragmentów opisów tylko robiłeś swoje własne.

Liczę że zmienisz miniaturki na inne, takie które nie będą wygladaly jak moje.

Tylko blagam nie mow ze nie sa do siebie podobne:

b3dYGOv.png

Posted

@A4Y

Nawet mi przez myśl nie przeszło aby cokolwiek kopiować. Przygotowany szablon allegro ma czerwone wstawki i dlatego są rownież wstawki czerwone w miniaturce. Uważam, że jest to czepianie się i szukanie dziury w całym.

Teraz zerknąłem i masz ciemniejszy czerwony. Jak widać na załączonym przez Ciebie porównaniu mamy również bardziej panoramiczoną miniaturkę, grubsze pasy oraz pogrubiona czcionka na nich.

Na pierwszym koncie gdzie sprzedajemy towar z wysyłką z Polski (buriza_pl) rownież są dwa pasy tylko w kolorze żółto-pomaranczowym, ponieważ takie barwy ma szablon aukcji.

Także nie zamierzamy nic aktualnie zmieniać.

Posted

Jeśli uważasz ze odcień koloru i wielkość czcionki załatwiają sprawę to niestety jesteś w błędzie, mimo to liczę na polubowne załatwienie sprawy.

Naprawdę nie możesz inaczej stworzyć tych miniaturek z użyciem tego czerwonego koloru żeby pasowały Ci do aukcji?

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Update 27.04:

- wywaliłem cennik i wprowadziłliśmy nowe, proste jak drut zasady:

Gwarantujemy niższe ceny od ibuygou oraz Hong Kong Goldway z aliexpress (uwzględniając ten sam sposób przesyłki, tym samym przewoźnikiem)

Jako jedyni dorzucamy oryginalne faktury zakupu od Xiaomi = pewna gwarancja w autoryzowanym serwisie Xiaomi

Jako jedyni poprawnie napiszemy życzenia po polsku i zapakujemy jako prezent na życzenie :smile:

Nadawca polak = większe prawdopodobieństwo uniknięcia VATu

Edited by Buriza
  • 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie, dużo osób pisało do nas odnośnie Xiaomi Redmi Note 2GB Ram Dual SIM 4G aka 1S oraz Xiaomi Redmi 2 2GB Ram. Informujemy, że możemy je również załatwić!

Dodatkowo przypominamy:

1. zbieramy zamówienia na preorder Xiaomi Mi Note PRO - cena niższa o 100 zł od ibuygou, bez bawienia się w przewalutowania :-)

2. PROMOCJA na Xiaomi Mi4 wcdma 64GB za 1299 zł z przesyłką rejestrowaną (wysyłka w 24H)

Przy okazji kupna telefonu szczególnie polecamy zakup od razu akcesoriów typu oryginalny pokrowiec, obudowa, folia, szkło hartowane, słuchawki czy dodatkowa bateria itp.

W razie zainteresowania prosimy o kontakt na PW lub meila.

• 1 year later...
Posted

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...