Mark1991 Opublikowano 31 Maja 2020 Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Witajcie Jako że i tak mam jeden slot wolny chciałbym go wykorzystać wkładając kartę Aero2 do płatnych pakietów internetu. Obecnie wydają także w nano sim więc w teorii nie będzie problemu. Kartę muszę zamówić. Mam pytanie czy telefon nie będzie robił żadnych problemów? Chodzi o to, ze karta jak wiadomo nie ma numeru telefonu i służy tylko do internetu a Xiaomi chce zawsze wysyłać tego SMS-a do Chin aby potwierdzić numer. W tym telefonie w dodatku po każdym ponownym uruchomieniu mam aktywację kart sim która po chwili znika, pytanie czy z tą kartą nie będzie żadnych problemów. Bo jak ma mi drenować baterię próbując ciągle aktywować kartę czy wysyłać tego SMS czy inne cuda to sobie odpuszczę. W starym Redmi Note 3 problemów nie było ale tam nie było tej aktywacji kart sim po każdym uruchomieniu a przynajmniej telefon tego nie pokazywał. Ktoś się orientuje jak ten telefon sobie radzi w tych kwestiach z Aero2? Edytowane 31 Maja 2020 przez Mark1991
Rekomendowane odpowiedzi