krabi_one Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Szukałem już wszędzie i nie mogę znaleźć dlaczego nie udaje mi się włączyć powiadomień na ikonkach. Tak jak widać mam sporo powiadomień, i pomimo wielu zmian nie mogę otrzymać efektu gdzie widzę na głównych ikonkach liczby powiadomień ( jak to mogę włączyć ? )
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Ustawienia > Aplikacje > Zarządzanie aplikacjami (albo Zainstalowane - zależy, jaki masz system) > szukasz swojej aplikacji > Powiadomienia > powinien być Licznik na ikonie albo coś w ten deseń.
FromWP Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 (edytowane) Albo, przytrzymujesz ikonę aplikacji, informacje, powiadomienia, pokazuj liczniki przy ikonach aplikacji. Edytowane 21 Maja 2020 przez FromWP 1
krabi_one Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 Własnie mi to niestety nie działa Youtube filmik
FromWP Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 10 minut temu, krabi_one napisał: Własnie mi to niestety nie działa Youtube filmik Może nie działać z niektórymi motywami, lub ikonami z innych motywów. Na klasycznym powinno. Mam ustawiony klasyczny z ikonami z motywu White room i działa. Dodatkowo niektóre ikony z White room są animowane. Są też zamienniki ikon telefonu, kontaktów i wiadomości od Googla.
krabi_one Opublikowano 21 Maja 2020 Autor Opublikowano 21 Maja 2020 OK , Udało SIĘ !!!! Walczyłem z tym już wiele razy , otóż nie możliwe było włączenie ich w jakikolwiek sposób. mimo zmian motywów, wszelkich ustawień itp. znalazłem ten topic : https://c.mi.com/thread-2593448-1-0.html - więc pobrałem tą apkę notyfication, ale jak tylko zainstalowałem to ona wymusiła ustawienie aby POCO i zwykły motyw miał powiadomienia, więc nie używam apki ale coś "magicznie odblokowała" i już wszystko działa. 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi