Candies1122 Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 Witam. Posiadam redmi k20 pro które niestety zbiłem. Chce wymienić w nim wyświetlacz samodzielnie bo w serwisie wywołali 1200zl a po przeanalizowaniu aliexpress stwierdziłem ze i tak nie mam nic do stracenia. Problem polega w tym ze telefon dosyć mocno oberwał ale działał przez chwile dopóki nie wylał się ekran. Wczoraj go rozgrzalem wyjąłem klapkę następnie zacząłem dobierać się do ekranu. Po wyjęciu ekranu zastanawiałem się czy telefon działa (jestem amatorem i robiłem to pierwszy raz ) stwierdziłem ze podłączę go do ładowania, dioda migała aż w końcu zgasła i moje pytanie brzmi jak sprawdzić czy on w ogóle działa ? Bardzo uważałem przy rozkręcaniu telefonu i raczej nic nie uszkodziłem, bateria była odłączona. Mogę jakoś sprawdzić czy działa ? Bo nie wiem czy zamawiać nowy ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThreeDog Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Co się dzieję jak podłączasz telefon do PC? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candies1122 Posted May 8, 2020 Author Share Posted May 8, 2020 Wykrywa go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts