Soren Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mam zainstalowany pushbullet zarówno w chrome na pc jak i na mi4 miui v6. Wcześniej na htc miałem tak że jak przychodził sms to pushbullet udostępniał opcję odpisania na wiadomość. Teraz wyskakuje jedynie powiadomienie o sms bez możliwości odpisania. Też tak macie?
Ari93 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Panel Sterowania/Uprawnienia/Uprawnienia/Pushbullet i sprawdź czy aplikacja ma pozwolenie na wysyłanie smsów. Możliwe że system automatycznie zablokował lub system się zapytał ale zanim okienko zdążyło wyskoczyć czy coś akurat kliknąłeś w ekran ;P
Soren Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ma uprawnienia. Nadalem je sam bo system nie pytal. Dalej lipa... Wysłane z mojego MI 4W
Ari93 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To zobacz w ustawienia/prywatność/administracja urządzeniem/administratorzy urządzenia i dostęp do powiadomień... w sumie nie wiem jak to dokładnie działa także jeśli nie pomoże lepiej odznacz
ZduneX25 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ewentualnie Ustawienia - Urządzenie - Ustawienia dostępu - Usługi
Rafał Ho Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Ewentualnie przetestuj MightyText, korzystam z niego od dłuższego czasu i jest niezawodny
Cake Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 W ulatwieniach dostępu musisz włączyć Na mi2 działa super a na mi4 stale się wyłącza
Rekomendowane odpowiedzi