lucas7911 Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Ze względu na powolne działanie zrobiłem przywracanie do ustawień fabrycznych, telefon bardzo długo uruchamiał się po tym i gdy pojawiło się Miui 11 na ekranie rozpocząłem wstępne ustawienia, po wpisaniu hasła do wi fi jeden z kolejnych ekranów to "sprawdzam dostępność aktualizacji" i tu niestety się zatrzymał, pasek przelatuje ale nic się nie dzieje, ponawiałem Wipe z pod MiRecovery ale rezultat ten sam mieli i mieli - jakaś porada, telefon ma zablokowany BL i nie można dostać się do ustawień programistycznych
mrosi Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
SzczufFun Opublikowano 2 Maja 2020 Opublikowano 2 Maja 2020 Na logikę skoro mieli na oknie sprawdzania aktualizacji, to po prostu nie podpinaj pod WiFi, a telefon włącz z wyjętą kartą SIM. Reasumujac, ogranicz dostęp do sieci.
kamillm Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi